Promotieartikelen voor rondom een hardloopwedstrijd

Ga je dit seizoen een hardloopwedstrijd of marathon organiseren of sponsoren? Dan wil je natuurlijk werken aan de naamsbekendheid van je bedrijf of evenement. Wij hebben een aantal populaire en relevante sportarmbanden voor hardlopers op een rijtje gezet. Je kunt deze natuurlijk ook inzetten als geschenk voor je sportieve relaties.

Sportarmbanden met telefoonhouder

Met goedkope sportarmbanden met telefoonhouder hoeft de telefoon niet vastgehouden of los in de broek gedragen te worden tijdens het sporten. Bovendien kan er muziek geluisterd worden door de inkeping voor een koptelefoon. De meeste smartphone sportarmbanden zijn geschikt voor meerdere smartphones, maar als je op zoek bent naar sportarmbanden voor een specifiek model, dan kunnen wij ook helpen.

LED sportarmbanden vallen op in het donker

LED sportarmbanden met logo laten hardlopers, joggers en wandelaars opvallen in het verkeer en in het donker. Deze LED sportarmbanden hebben een handige klittenbandsluiting die je eenvoudig om de arm bevestigd. Door op de zwarte knop te drukken worden beide LED lampjes geactiveerd. Er zijn 2 verschillende standen: continue verlicht of knipperen. Ze worden geleverd met batterijen.

Hardloop armbanden met reflecterende strepen

Deze reflecterende armbandjes zijn het ideale geschenk voor je sportieve relaties. Met de 2 reflecterende strepen blijven de dragers zichtbaar bij weinig daglicht. Met de klittenbandsluiting kun je deze goed om de arm bevestigen. De elastische armbanden zijn ongeveer 32cm lang (uitrekbaar tot 40cm) en 5cm breed, maar kunnen eventueel op maat gemaakt worden.

Armbandjes laten bedrukken met je naam of logo

De goedkope sportarmbanden zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Wij kunnen de armbandjes bedrukken met je logo, stukje tekst of andere gewenste opdruk. Met bedrukte sportarmbanden heb je niet alleen een leuk relatiegeschenk, maar draag je ook bij aan de veiligheid in het verkeer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *