5x de leukste cadeautjes onder de kerstboom voor hem

Nog een paar weken en het is weer zo ver: de kerstdagen! Kerstmis brengt natuurlijk een hoop sfeer en gezelligheid met zich mee, maar het kan ook een stressvolle periode zijn. Want wat geef je nou aan je geliefden? Je wil ieder jaar weer iets leuks verzinnen en dat is soms best lastig. Vooral voor de heren kan het soms een echte uitdaging zijn om een leuk cadeau te vinden. Zit jij ook al met je handen in het haar bij het idee weer iets te moeten verzinnen voor je vriend, broer of vader? Gebruik dan de tips in dit artikel!

  1. Bierpakket

Veel mannen vinden het leuk om in hun vrije tijd speciaalbiertjes uit te proberen. Speel hierop in door een leuk pakket met verschillende bieren samen te stellen. Het leukste is om dan een combinatie te maken van verschillende soorten, zoals dubbel, triple, blond en IPA (India Pale Ale). Maak het helemaal af door er een mooi bijbehorend bierglas bij te doen of misschien zelfs een bieropener met de naam van de gelukkige erop.

  1. Gadgets

Er is natuurlijk geen man die niet van gadgets houdt. Je kunt op dit gebied veel kanten op; je zou het wat kleiner kunnen houden door bijvoorbeeld een goede powerbank of bluetooth-speaker te kopen. Ook kun je ervoor kiezen om wat meer uit te pakken door een tablet, smartphone of smartwatch te geven. Wanneer de gelukkige al in het bezit is van bijvoorbeeld een Apple Watch is het ook leuk om een Apple Watch SE bandje cadeau te geven of te kijken of er nog andere leuke Apple Watch accessoires zijn. Zo kan je dierbare z’n watch helemaal naar eigen zin maken. 

  1. Lichaamsverzorging

Wist je dat mannen het stiekem best leuk vinden om aandacht te besteden aan hun uiterlijke verzorging? Kies daarom eens iets lekkers voor ze uit, zoals een goed parfum, fijne lotion of scheer- en trimbenodigdheden. Grote kans dat ze dit zelf niet zo snel zullen aanschaffen, maar dat ze er wel erg blij mee zullen zijn! Vind je het moeilijk om zelf iets ui te zoeken? Dan kun je natuurlijk ook kijken of je een leuke waardebon kunt vinden die de gelukkige zelf in de winkel of online kan uitgeven aan een mooi product. 

  1. Ervaring als cadeau

Je zou ook na kunnen denken over een leuke activiteit om als cadeau te geven. Sommige mannen hebben nou eenmaal alles al! In dat geval is het een erg goed idee om diegene een leuke ervaring te bezorgen. Je kunt dan denken aan een leuke bier- of whiskeyproeverij, een ritje in een superdure auto of bijvoorbeeld een duikcursus. Ook zou je een leuk weekendje weg kunnen regelen; dan heb je er misschien zelf ook nog iets aan!

  1. Goodiebag

Vind je het na het lezen van deze tips nog steeds lastig om iets leuks te verzinnen? Kruip dan eens achter je laptop en verzamel allemaal kleine cadeautjes om in een goodiebag te stoppen! Op die manier kun je veel verschillende dingen geven en hoef je misschien geen keuze te maken. Zo kan een cadeaubon met een leuk biertje erbij een erg leuk kerstgeschenk voor onder de boom zijn!   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *