Te jong om te hardlopen? Probeer squash

Is uw kind nog te jong om mee te gaan hardlopen? Dan is het misschien leuk om een samen te gaan squashen op de baan. Wij geven in dit artikel de beste tips om te squashen met kind.

Coaching

Belangrijk voor coaching is om de kinderen te leren op een manier die hen in staat stelt hun volledige potentieel op lange termijn te bereiken als ze ervoor kiezen om dit te doen. Het gebruik van ongepaste apparatuur en het concentreren op korte-termijnresultaten beperkt uw kinderen alleen. De juiste uitrusting voor kinderen maakt het eenvoudiger om de techniek van een geavanceerd spel voor volwassenen te ontwikkelen. Tactieken kunnen sneller worden geleerd en geïmplementeerd vanwege de aangepaste kinderregels. Laat uw kinderen de genoemde 1-2 jaar met de aanbevolen apparatuur (en regels) spelen en ontmoedig ze om normale apparatuur (& regels) voor volwassenen te gebruiken totdat ze klaar zijn. Het is belangrijk om alle geschikte apparatuur te gebruiken, afhankelijk van de leeftijd samen. Alleen het gebruik van squash rackets voor kinderen met gewone dubbele gele stip squashballen en volwassen squashregels heeft minimaal voordeel en zal hun ontwikkeling belemmeren. De kinderen moeten het juiste racket en bal gebruiken en spelen met de juiste regels voor hun leeftijd! De tactiek van de kinderen verandert drastisch als ze op jonge leeftijd met een volwassen racket en lage stuiterende ballen spelen. De squashslagmechanica voor kinderen zou ook evolueren naar iets heel anders dan de juiste squashslagtechniek die nodig is voor het squashspel voor volwassenen. Ze zouden een ander spel spelen, meer zoals supergrote squash. Kinderuitrusting moet worden geschaald naar hun groei- en volwassenheidsstadia. Als kinderen squashen met geschikte uitrusting en regels voor kinderen, is de kans groter dat ze een squashgame ontwikkelen die veel dichter bij een game voor volwassenen ligt. Een kind dat het racket amper op tijd kan optillen, zal geen geweldige volleyvaardigheden en tactieken ontwikkelen die daarbij horen. Kinderen moeten voetwerkpatronen ontwikkelen die topspelers gebruiken. Ze moeten de tactische strategieën en schoten leren die topspelers zo vroeg mogelijk gebruiken. Met reguliere apparatuur en regels is dit onmogelijk. Kinderen leren heel snel en heel natuurlijk en zijn in staat om op zeer jonge leeftijd een hoog niveau van bekwaamheid te bereiken. Negeer kwaliteit niet en verbeter alleen kwantiteit. Kinderen zijn geen betere spelers omdat ze een rally 10x langer kunnen volhouden. De bal met een slechte techniek tegen de voormuur duwen, zal het toekomstig potentieel van een speler dramatisch beperken. Het gebruik van geschikte uitrusting en regels voor kinderen versnelt de ontwikkeling van alles, techniek, beweging rond het veld, tactiek en zelfs mentale vaardigheden.

Voordelen van squah

Met apparatuur en regels voor volwassenen moeten coaches kinderen meestal voeden, omdat ze deze dingen niet met elkaar kunnen doen. Er is een slechte overdracht van het doen van de vaardigheid in een voedingssituatie naar een spelsituatie. Net als de nieuwe holistische, op games gebaseerde coaching die wordt gebruikt in de ASB-regenboogspellen, kunnen kinderen eerder uit zichzelf verzamelen door gebruik te maken van kinderrackets, ballen en regels. Als ze samenkomen, slaat elk kind de bal vaker in een gedeelde les dan tijdens een individuele les. Het merendeel van de slagen is tussen de twee kinderen, niet tussen de kinderen en de coach. De extra herhaling versnelt het leerproces. Door kinderen aan elkaar te koppelen, kan de coach enkele van de mentale problemen aanpakken die zich voordoen, zoals geduld verliezen, opgeven en stikken. De druk die deze negatieve gedragskenmerken veroorzaakt, komt bijna nooit voor als een coach met een kind speelt – ze komen alleen naar boven wanneer kinderen tegen elkaar spelen. Als kinderen in staat zijn om onderling te verzamelen, kan de coach de actie van de kinderen in meer detail bekijken (omdat hij geen aandacht hoeft te besteden aan het slaan van de bal), waardoor de coach een betere kans heeft om de ware oorzaak van een technische of tactische fout. Hierdoor kan de coach veel sneller de route van een probleem bereiken. Zodra het probleem is geïdentificeerd, kan de coach er ook in springen met een van de kinderen terwijl de andere toekijkt – om te laten zien waar hij naar moet zoeken.


Minder verwondingenHet laatste technische voordeel is letselvermindering. De fysieke eisen van het spel aan junior-spelers zijn de afgelopen tien jaar toegenomen. De snelheid van het spel en de techniek die nodig is om de bal harder te slaan met een kortere en kortere swing worden gebruikt door jongere en jongere spelers. Dit kan heel moeilijk zijn voor een zich ontwikkelend lichaam. Het constant slingeren van squashrackets voor volwassenen, vooral als het spelen met dubbele gele stipballen, die nauwelijks stuitert, over de grotere afstanden van het veld voor volwassenen, zorgt voor onnodige slijtage aan jonge lichamen.


OverzichtZorg ervoor dat kinderen het best mogelijke ontwikkelingspad hebben met behulp van geschikte kinderuitrusting. De onjuiste uitrusting kan ertoe leiden dat jongere spelers motorpatronen leren die later moeten worden herzien, waardoor een ontwikkelingsplatform ontstaat waar ze mogelijk niet van herstellen. Hiermee kan squash een opstap zijn naar hardlopen, het immers goed voor de conditie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *