Unawatuna

Naar het strand in Unawatuna gaan

Een vakantie boeken naar Sri Lanka is altijd leuk, maar waar ga je dan heen? Sri Lanka kent namelijk vele toeristische plekken waar je zeker kunt gaan genieten van een lekkere vakantie. Zo kun je bijvoorbeeld naar Unawatuna gaan. Dit is gelegen aan de zuidkant van het eiland en je zult ook zien dat het hier iets minder toeristisch is. Waarom dit minder toeristisch is, is eigenlijk onbekend, want je zult zien dat je hier heerlijke stranden hebt en ook een aantal zeer mooie bezienswaardigheden. Het zal wel de drukste plek zijn aan de zuidkust van het eiland. Mocht je hier in de buurt dus meer rust willen krijgen dan zul je een naastgelegen dorp of stad moeten kiezen.

Paalvissen

Een van de dingen die je in de buurt van Unawatuna kunt ervaren is paalvissen. Dit is iets wat je in Nederland nooit zal zien gebeuren, maar het is hier een traditie om iedere ochtend bij zonsopkomst te gaan vissen op een stevige paal. Het zal er zeer uniek uitzien en is dus ook zeer indrukwekkend om op foto te zetten. 

Unawatuna

Veel stranden

In Unawatuna en de omgeving van deze stad zal ook veel plek zijn  om op het stand te liggen. Mocht het ene strand net te druk zijn voor jou kun je een stukje doorrijden totdat je bij een strand komt waar het iets rustiger is. Zo zal er voor iedereen een stuk strand zijn waar je lekker kunt gaan zonnen. Het is namelijk in het dorpje zelf nog wel zeer toeristisch, maar als je het vergelijkt met een andere grote stad op het eiland, namelijk Colombo, dan zul je zien dat het nog wel mee valt. Bovendien is het aan de zuidkust ook allemaal iets goedkoper. Dat is wat Nederlanders graag zien. Hoe goedkoper hoe beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *