Een sportieve teamdag organiseren

Ben je op zoek naar een teamuitje dat je collega’s uitdaagt en waarna je zeker weet dat je meer verbinding hebt gekregen met je teamleden? Denk dan eens aan een sportieve teamdag.

Ga samen iets actiefs doen

Een teamdag is een waardevol moment, waarop je buiten de drukte van alle dag op kantoor, elkaar op een andere manier leert kennen. Nou kun je natuurlijk heerlijk gaan borrelen of je leert je collega’s op een andere manier kennen door samen juist iets sportiefs te gaan doen. Maar hoe zet je zo een actieve teamdag in elkaar?

Een sportieve teamtraining

Er zijn verschillende manieren om een sportieve teamdag in te vullen. Je kunt kiezen voor een vechtsport als boksen, waarbij je spanningen wegwerkt en tegelijk fun hebt met elkaar. En dat is zo georganiseerd als je de hulp in roept van een gespecialiseerde bedrijf zoals Bokscoaching dat samen met je team een bokstraining op maat organiseert.

Plan makkelijk je teamdag

Bokscoaching.nl helpt je om de dag te plannen en de doelen te zetten die je met je collega’s wilt bereiken. Zo hoef je alleen maar te kiezen wat je met elkaar wilt doen en wanneer. Er zijn veel variaties mogelijk: workshops, dagtrainingen of hele trajecten, de coachen denken met je mee bij de voorbereiding.

Bokscoaching voor verbinding

Samen boksen geeft je energie, het is leuk en je bent sportief bezig. Tijdens de training is er een goede balans tussen actief bezig zijn, met elkaar plezier maken en inzicht krijgen in de teamwerking. Door samen aan de slag te gaan, ontstaat er een leerervaring die wordt gekoppeld aan concreet gedrag op de werkvloer. Je sportieve teamtraining is op die manier echt van waarde voor je collega’s en het teamgevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *