Maak je outfit compleet met schoenen

Maak je outfit compleet met schoenen

Schoenen worden vaak nogal onderschat. Vooral door mannen. Dat terwijl schoenen je outfit wel degelijk compleet maken. Een goede outfit is essentieel als jij er goed uit wilt zien. Je kunt zelfs mensen iets van je laten denken wanneer je een goede outfit uitkiest. Zo kun je er stoerder uitzien dan dat je daadwerkelijk bent of juist veel zakelijker. Mensen zeggen niet voor niets, kleren maken de man. Een goede verzorging zorgt ervoor dat je er altijd top uitziet. Schoenen zijn daar essentieel bij. In deze blog vertel ik jou waar je op moet letten bij het uitzoeken van goede schoenen die passen bij jou en je stijl.

Schoenen met een persoonlijkheid

Schoenen en je gehele outfit moet passen bij jouw persoonlijkheid. Ben je enorm introvert? Doe dan een beetje rustig met extreem opvallende kleuren. Dit past dan namelijk totaal niet bij jouw stijl en persoonlijkheid. Ben je extravert? Dan kun je natuurlijk gemakkelijk kiezen voor een outfit die veel meer uitgesproken is. Zorg dat er een match is tussen je outfit en je persoonlijkheid. Anders staat het allemaal maar vreemd. Een goede match zorgt ervoor dat je een stuk holistischer overkomt en dat mensen het gevoel hebben dat ze snappen tegen wie ze spreken.

Schoenen en andere accessoires

Schoenen moeten matchen bij andere accessoires. De kleur van je schoenen zou de kleur van je riem moeten bepalen. Een bruin kleurige riem met een zwart paar schoenen staat vreemd en zou nooit een keuze moeten zijn. Dat komt doordat dit totaal niet past. Wanneer je iets wilt hebben dat totaal niet matcht kan dat ook. Maar dan moet je iets kiezen wat veel verder uit elkaar ligt. Dan lijkt het namelijk niet op een mismatch, maar op iets wat je bewust hebt gedaan.

Ga voor schoenen die goed passen

Goede schoenen zijn vooral schoenen die goed passen. Te krappe schoenen zorgen ervoor dat je vreemd gaat lopen en te brede schoenen zorgen ervoor dat je steeds uit je schoenen glipt. Een goed zittende schoen is dus niet alleen maar een schoen die past in de lengte, maar ook in de breedte. Dit worden ook wel comfortschoenen genoemd. Voorbeeld van merken die comfortschoenen verkopen zijn: Gijs, Xsensible en Durea. Stuk voor stuk top kwaliteitsmerken die prachtige schoenen maken.

Succes 

Succes! Ik hoop dat je iets aan de tips uit deze blog hebt gehad en dat je tot een mooie nieuwe outfit komt. Ik hoop ook dat je nu inziet dat een paar schoenen wel degelijk van groot belang zijn bij het uitzoeken van je outfit. Ze maken je outfit echt af en dat merk je direct. Trek maar eens een maatpak aan zonder schoenen eronder. Ik verzeker je dat dit er lang niet zo goed uitziet als een pak met schoenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *