Hardlopen met sieraden: Yay or nay?

 

Hallo allemaal, vandaag een AMA (ask me anything). De vraag die we vandaag behandelen is, Pauline draag jij sieraden tijdens het hardlopen zo ja welke zijn geschikt?

 

Kijk wij vrouwelijke hardlopers willen er ook wel leuk uitzien tijden het sporten. Stel je voor dat we een leuke op Prince Harry lijkende mannelijke hardloper tegen het lijf lopen. Okay stoppen met dagdromen… Enfin, sieraden dragen tijdens hardlopen ja ik doe het, maar er zijn wel wat uitdagingen en obstakels waar je rekening mee moet houden.

 

Allereerst, zitten de sieraden klemvast, zodat ze niet onverhoopt van je afvallen tijdens het rennen en jij dus je dure sieraden kwijtraakt. Daarbij moeten ze niet te zwaar zijn, want dat sport niet lekker. Ten derde, kijk uit dat je geen sieraden draagt die bijv. achter een tak blijven steken wanneer je in het bos of de natuur hardloopt.

 

Bij deze dan ook wat aanbevelingen van sieraden die bij mij goed werken. Allereerst zijn leren dames armbandjes een geschikte optie. Niet te zwaar. Als je er eentje verliest, boeiend, kost geen drol om te vervangen. Gaan niet stinken.

 

Daarbij draag ik altijd dit soort zilveren ringen. Goedkoop, en fraai, niet te opvallend. Ben er nog nooit eentje verloren tijdens het rennen. Werkt prima dus voor mij.

 

Deze twee sieraden draag ik altijd tijdens het rennen. Maar dit is slechts een tipje van de sluier. Het legt natuurlijk ook een beetje aan je eigen esthetische preferenties, maar denk ook eens aan Ibiza armbandjes bijvoorbeeld die zijn tegenwoordig super hip. Ook sieraden met veren kunnen goed werken want die zijn… vederlicht! En zullen je dus niet tegenhouden bij het hardlopen. Nogmaals, draag niet je meest dure of dierbare (oma’s ring) tijdens het hardlopen want ongelukken zitten in een klein hoekje. Ik hoop dat je uit de voeten kunt met mijn tips.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *