Safety Jogger Werkschoenen

Het heeft vele jaren geduurd voordat Safety Jogger het merk werd dat het nu is. Wat begon als een kleine Belgische schoenenfabriek genaamd “Cortina” is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met veel merken. Onder hen is Safety Jogger een van de eerste merken. Vandaag de dag is Safety Jogger een internationaal PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) merk dat onderdeel is van Cortina. Als onderdeel van Cortina is Safety Jogger een solide merk. Dit geeft u ook de mogelijkheid om snel te groeien in de markt zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Safety Jogger verkoopt jaarlijks meer dan 32 miljoen paar schoenen wereldwijd. Dat kunnen we doen omdat we bij Safety Jogger kunnen vertrouwen op een geweldig team dat zeer gemotiveerd is om meer dan 100% te geven voor klanttevredenheid.

Wat voor normeringen verkoop safety jogger?

Safety Jogger heeft veiligheidsschoenen in alle normeringen

  • Onbeveiligd
  • S1P
  • S2
  • S3
  • S4
  • S5
  • SB

Komt er veel vernieuwing bij safety jogger?

Elk jaar komen er nieuwe modellen Safety Jogger werkschoenen op de markt. Daar gaat veel marktonderzoek aan vooraf, dus de nieuwe werkschoenen voegen ook iets toe aan het bestaande assortiment. Maar de Safety Jogger is zoveel meer. Ook werkschoenen uit het permanente assortiment worden regelmatig gecontroleerd en zonodig aangepast. Zo had het werkschoen model door kleine aanpassingen comfortabeler gemaakt kunnen worden. Safety Jogger heeft werkschoenen voor elke klus.

Missie en visie Safety Jogger

Ons doel is om voortdurend relevante innovaties voor professioneel schoeisel te brengen en het dagelijks leven op alle werkplekken over de hele wereld te verbeteren door onze klanten betaalbare, effectieve en hoogwaardige oplossingen te bieden.

Bouwen aan ’s werelds beste professionele schoenenbedrijf met een ongeëvenaarde marktintroductie snelheid, innovatie en waardecreatie.

Safety Jogger werklaarzen

Naast werkschoenen bieden safety joggers ook werkschoenen aan. Deze werkschoenen zijn ingedeeld in veiligheidsklassen S4 en S5. De S4 werklaarzen zijn waterdicht en voorzien van stalen, composiet of kunststof neuzen. De S5 werklaars heeft ook een veiligheidszool die je voeten beschermt tegen spijkers en andere scherpe voorwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *