Bedrukte bidons: de giveaway van 2022!

Terug van weg geweest, de bidon! Deze hippe en trendy fles is bezig aan een comeback doordat iedereen tijdens en na de corona pandemie en lockdowns weer of meer aan het sporten is geslagen en er meer op uit trekt de natuur in. Ben jij nog op zoek naar een leuk en sportief cadeau om weg te geven? Lees dan meer over het laten bedrukken van jouw bidon.

Herbruikbare flessen op kantoor of in de sportschool zijn bijna niet meer weg te denken. Op veel plekken en ook onderweg gebruiken steeds meer mensen een herbruikbare fles of bidon. Het laten bedrukken van bidons of flessen is een steeds populairder cadeau van bedrijven. Het komt mensen natuurlijk ook altijd van pas! Een gekregen bidon of fles is niet alleen een leuk aandenken, maar door het (hopelijk) vele gebruik van deze fles is het ook een vorm van reclame!

Ben je als bedrijf sponsor van een team of sportclub en ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor jouw sportclub? Of zoek je als bedrijf een cadeau voor jouw werknemers of andere partners? Denk dan eens aan het geven van een bedrukte waterfles of bidon. Met deze sportieve giveaway ondersteun je zo klanten, relaties en werknemers in hun sportieve doelen en maak je zo een statement dat duurzame cadeaus en sportieve en mentale fitheid zo voor jou en jullie als bedrijf hoog in het vaandel staan.

Hoewel het altijd leuk is om van een bedrijf promotiemateriaal te ontvangen, is het tegenwoordig wel steeds belangrijker aan het worden om iets te geven of te ontvangen waar mensen daadwerkelijk wat aan hebben en wat niet direct wordt weggegooid. Als bedrijf moet je tenslotte ook je steentje bij dragen aan het verminderen van wegwerpplastic en overmatig afval. Tegelijkertijd is ook het blijven laten maken van wegwerpgadgets zonde, met het uitdelen van materialen die lang meegaan krijg je namelijk veel langdurend gratis reclame! Een uitkomst hiervoor is het laten bedrukken van bidons. Hier laat je niet alleen mee zien dat je groene stappen onderneemt, maar ook steun je zo sportieve initiatieven van zowel clubs als persoonlijke sportdoelen van werknemers.

Met Sinterklaas en Kerst in aantocht is een bedrukte fles of bidon een leuke en sportieve toevoeging aan jouw pakket voor de feestdagen. Zeker met de krapte op de arbeidsmarkt en de hoge druk van de laatste tijd is het extra fijn om jouw werknemers lekker in het zonnetje te zetten of sportieve doelen van jouw sportclub, klanten of partners te blijven steunen. Kijk eens bij Promofit voor verschillende ontwerpen bidons. Er zijn veel verschillende opties mogelijk, zoals metalen of plasticen flessen met een sportieve of juist stoere look, die u vrij kunt personaliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *